40 Години јубилеј на градинката „8-ми март“

40 Години јубилеј на градинката „8-ми март“

Повеќе...

Активност - Зелен лист, воздух чист

“Безбедна животна средина во локалната заедница - Take green action“ е иновативната платформа која денес беше промовирана во Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид “ Димитар Влахов“ во Кисела Вода.

Повеќе...

Светски ден на мир 2018

Се приклучивме на илјадници настани / Мировни акции и милиони луѓе ширум светот, градејќи го Светскиот мир.

Повеќе...

Јавна дебата во ОКВ: Европска недела за помалку отпад

Преставници од локалната самоуправа, здруженија и невладини организации дискутираа за заедничко изнаоѓање на решенија...

Повеќе...

Светски ден на детето

Во ЈДГ „8 Март“, во објектот „Расадник“ по повод одбележувањето на Светскиот ден на децата, 20 - ти Ноември, се одржа едукативен час за заштита на животната средина.

Повеќе...

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 Ранг листа - Оглас 02.07.2021

pdf


 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala