Е-Занимална - Јазик и говор

Јазик и говор

Повеќе...

Е-Занимална - Весела математика

Весела математика

Повеќе...

Е-Занимална - Наука

Запознавање и разбирање на околината

Повеќе...

Е-Занимална - Уметност

Ликовно и музичко

Повеќе...

Најмалите за највозрасните - новогодишна приредба на дечињата од градинката 8ми март

Најмалите за највозрасните - новогодишна приредба на дечињата од градинката 8ми март

Повеќе...

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 Ранг листа - Оглас 02.07.2021

pdf


 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala