Е-Занимална - Јазик и говор

Јазик и говор

Повеќе...

Е-Занимална - Весела математика

Весела математика

Повеќе...

Е-Занимална - Наука

Запознавање и разбирање на околината

Повеќе...

Е-Занимална - Уметност

Ликовно и музичко

Повеќе...

Најмалите за највозрасните - новогодишна приредба на дечињата од градинката 8ми март

Најмалите за највозрасните - новогодишна приредба на дечињата од градинката 8ми март

Повеќе...

rasadnik

 

 

 

 

dzunica-mala

 

peperutka3-small

 

zelenika-mala

 

stapalce-mala