Известувања

 Ранг листа - Оглас 02.07.2021

pdf


 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf


Записник со ранг листа

 PDF Формат

pdf


ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД СОВЕТОТ НА РОДИТЕЛИ

 PDF Формат 2019/2020

pdf


 ПРИРАЧНИЦИ И ДЕТСКИ СПИСАНИЈА ЗА ПРЕДУЧИЛИШНА ВОЗРАСТ

slika1

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala