Тим

За сево ова се грижи професионален тим:

-Директор
-Педагог
-Дефектолог
-Логопед
-Воспитувачи
-Негувателки
-Административни и технички служби

Преземи PDF од нашиот тим и контакт информации

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala