Настани

Светските денови на акција 2016 на еко училишта и градинки

Програмата Еко-училиште е интернационална програма на Фондацијата за еколошка едукација (ФЕЕ) која се спроведува во 57 земји од целиот свет. Таа е насочена кон менаџирање на воспитно-образовните институции на начин кој не ѝ наштетува на животната средина.

Повеќе...

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala