Завршни приредби 2022

Градинката твоја беше место
каде раснеше и си играше многу често!
Учеше песни разни,
и слушаше брзброј приказни.
Тука ги стекна знаењата важни
сите денови ти беа весели и никогаш тажни!
Сега училишното ѕвонче тебе те вика
срцето ти трепери и од радост блика!
И сега кога и велиш ,,Збогум" на градинката мила,
никогаш не заборавај,колку таа за тебе важна била!
Сеќавај се на деновите поминати во неа
на учителките твои,колку грижливи беа,
и на другарската љубов и безгрижна смеа.

Во "Галерија" погледнете дел од завршните приредби на дечињата од големите групи во сите наши клонови.
Многу успешни чекори ти посакува Воспитниот Тим на ЈДГ"8 МАРТ".

Јавен Повик

Јавен повик од страна на општина Кисела Вода до невработени лица за вклучување во програмата Општинско-корисна работа

Отвори оглас

Известување

Предлог Одлука за избор за наградувани воспитувачи и негователи

Преземи го PDF записникот

41 година успех!!!

41 година успех!!!

41 година полни со успешни генерации со среќни деца, со детски џагор и сплотен тим. Отворена со еден и порасната во седум објекти.

Стабилно поставени темели на стручен и докажан персонал, од кои младите генерации продолжуваат по нив.
,,8 Март", име кое многу значи за првата алка во образовниот систем.
Докажани сме и ќе продолжиме да се истакнуваме со најдоброто!

Среќен роденден наша градинке!!!
Среќен роденден ,,8 Март"!

Апликација - упис на дете

Почитувани родители,

Апликацијата може да ја симнете од WEB страната на градинката http://www.jdg-8mart-skopje.org.mk/ и пополнета да ја донесете во објектите кои се под управа на ЈДГ „8 Март" на општина Кисела Вода во Град Скопје.
ЈДГ „8 Март" на општина Кисела Вода во Град Скопје

Преземи апликација

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala