Активности од Е-Занимална

Драги наши другарчиња, сега кога сме сите дома имаме многу време да играме и учиме. Вашите учителки не ве заборавија во ниту еден миг ❤ и затоа за вас подготвија многу убави приказни, игри, песнички и активности со кои денот ќе ви биде мноооогу поубав.

А Вас почитувани родители Ве покануваме редовно со Вашите деца, да ја следите предучилишата платформа на YouTube каналот насловена како "Е-Занимална" (со кирилица). На оваа платформа нашата градинка учествува со многу видео активности подготвени од вредните воспитувачи.
Секојдневно на нашата веб страна и фб. страна ќе ги споделуваме видеата од воспитувачите на ЈДГ "8 Март" ... Да седиме дома... и вака може да другаруваме.
Наскоро ќе бидеме повторно заедно ❤


jazik-govor


matematika


nauka


umetnost


rasadnik

 

 

 

 

dzunica-mala

 

peperutka3-small

 

zelenika-mala

 

stapalce-mala