ЈДГ 8Март

Дојдовте во КУЌАТА НА ВИНОЖИТОТО

Toa е градинката "8 Mарт" во Скопје. На оваа куќа има голем прозорец облеан со сонце, и тоа е ПРОЗОРЕЦОТ НА МОЕТО ДЕТСТВО. Детството е најубавиот период од животот, и токму за него се грижиме во нашата градинка "8 Mарт", во која најубаво се расте.

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala