41 година успех!!!

41 година успех!!!

41 година полни со успешни генерации со среќни деца, со детски џагор и сплотен тим. Отворена со еден и порасната во седум објекти.

Стабилно поставени темели на стручен и докажан персонал, од кои младите генерации продолжуваат по нив.
,,8 Март", име кое многу значи за првата алка во образовниот систем.
Докажани сме и ќе продолжиме да се истакнуваме со најдоброто!

Среќен роденден наша градинке!!!
Среќен роденден ,,8 Март"!

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala