Апликација - упис на дете

Почитувани родители,

Апликацијата може да ја симнете од WEB страната на градинката http://www.jdg-8mart-skopje.org.mk/ и пополнета да ја донесете во објектите кои се под управа на ЈДГ „8 Март" на општина Кисела Вода во Град Скопје.
ЈДГ „8 Март" на општина Кисела Вода во Град Скопје

Преземи апликација

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala