Миј раце, држи растојание, носи маска

mij-race-drzi-rastojanie-pravila

За да помогнеме во следниот период сите ќе мора задолжително да ги почитуваме овие 3 правила:

  1. Често миење и дезинфицирање раце
  2. Одржување најмалку 2 метра растојание
  3. Носење заштитна опрема (маска, марама, шал)

#ЗаштитиСе

rasadnik

 

 

 

 

dzunica-mala

 

peperutka3-small

 

zelenika-mala

 

stapalce-mala