Е-Занимална - Јазик и говор

Малиот штедач


Принцезите балерини


ЛИСИЦАТА И ШТРКОТ


Палавко и другарчето


ВРЕДНАТА ПЧЕЛКА


Фармата на Фифи


Вкусна приказна


ЦРВЕНОТО ЛАЛЕ


Мечето кое се најаде мед


Штурчето и мравката


Авантурата со велигденското зајаче


Жабец во опасност


Шарената пеперутка

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 Ранг листа - Оглас 02.07.2021

pdf


 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala