Детска Недела

За да дознаете како се прославуваше Детската Недела во нашите објекти кликнете тука

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

rasadnik