Активност - Зелен лист, воздух чист

“Безбедна животна средина во локалната заедница - Take green action“ е иновативната платформа која денес беше промовирана во Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид “ Димитар Влахов“ во Кисела Вода.

Повеќе...

Светски ден на мир 2018

Се приклучивме на илјадници настани / Мировни акции и милиони луѓе ширум светот, градејќи го Светскиот мир.

Повеќе...

Јавна дебата во ОКВ: Европска недела за помалку отпад

Преставници од локалната самоуправа, здруженија и невладини организации дискутираа за заедничко изнаоѓање на решенија...

Повеќе...

Светски ден на детето

Во ЈДГ „8 Март“, во објектот „Расадник“ по повод одбележувањето на Светскиот ден на децата, 20 - ти Ноември, се одржа едукативен час за заштита на животната средина.

Повеќе...

Едукативната работилница - превенција од заболување со дијабетес

Едукативна работилница на вработените од сите објекти на ЈДГ“8 Март“ - на општина Кисела Вода во Град Скопје од страна на Асоцијацијата за детски дијабет -Баланс МК во соработка со локалната самоуправа на општина Кисела Вода. 

Повеќе...

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 PDF Формат

pdf

rasadnik