Е-Занимална - Наука

КАПКАТА ПИК-ПИК


Пчелата Тони


ШТРКОТ ШТРЧКО


ЗАЈАКОТ И ЕЗОТ


Сонцето со својата светлина и топлина


Сончев систеам


Вредни раце чуда прават (Професии)


Болната мала светулка


Малиот доктор за цвеќиња


Секој знак - погледни го пакГладната гасеница


Пролетен поздрав


Разговор за планетата


Куќата на глувчето Ицко


Водата живот ни дава


Кружење на водата во природата


Бактерии


Виножито


Систем за дишење


Во светот на мравките


Приказна за цвеќето

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 Ранг листа - Оглас 02.07.2021

pdf


 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala