Е-Занимална - Наука

КАПКАТА ПИК-ПИК


Пчелата Тони


ШТРКОТ ШТРЧКО


ЗАЈАКОТ И ЕЗОТ


Сонцето со својата светлина и топлина


Сончев систеам


Вредни раце чуда прават (Професии)


Болната мала светулка


Малиот доктор за цвеќиња


Секој знак - погледни го пак

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 Ранг листа - Оглас 02.07.2021

pdf


 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala