41 година успех!!!

41 година успех!!!

41 година полни со успешни генерации со среќни деца, со детски џагор и сплотен тим. Отворена со еден и порасната во седум објекти.

Стабилно поставени темели на стручен и докажан персонал, од кои младите генерации продолжуваат по нив.
,,8 Март", име кое многу значи за првата алка во образовниот систем.
Докажани сме и ќе продолжиме да се истакнуваме со најдоброто!

Среќен роденден наша градинке!!!
Среќен роденден ,,8 Март"!

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 Ранг листа - работни места
Декември 2020

pdf


 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala