Апликација - упис на дете

Почитувани родители,

Со оглед на настанатата ситуација со КОВИД19, аплицирањето за запишување деца во педагошката 2020/2021год. ќе се врши исклучиво, по електронски пат.

Апликацијата може да ја симнете од WEB страната на градинката http://www.jdg-8mart-skopje.org.mk/ и пополнета, скенирана да ја испратите на следниов маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЈДГ „8 Март“ на општина Кисела Вода во Град Скопје

 

Преземи апликација

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 Ранг листа - работни места
Декември 2020

pdf


 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf

rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala