Миј раце, држи растојание, носи маска

mij-race-drzi-rastojanie-pravila

За да помогнеме во следниот период сите ќе мора задолжително да ги почитуваме овие 3 правила:

  1. Често миење и дезинфицирање раце
  2. Одржување најмалку 2 метра растојание
  3. Носење заштитна опрема (маска, марама, шал)

#ЗаштитиСе

ДОСИЕ НА ДЕТЕТО

 PDF Формат

pdf

 

Инструкции за родителот за печатење на документот

 PDF Формат

pdf

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОГЛАС

 Ранг листа - работни места
Оглас објавен на 13.01.2020

pdf


rasadnik

 

stapalce-mala

 

 

dzunica-mala

 

 

zelenika-mala